Service af førerløse truck i hele skandinavien

AGV-service i hele Scandinavien

Navnet AGV Scandinavia forpligter. Derfor har vi opbygget et fintmasket net af AGV-service i hele Skandinavien. Vi er naturligvis ikke repræsenteret i hver eneste skandinaviske by, men kan garantere meget hurtig og meget effektiv service i døgndrift.

Vores serviceteknikere rykker ud døgnet rundt og leverer her-og-nu service, hvis der mod forventning er sket et uventet nedbrud. Hvis ikke AGV'erne kører som planlagt i virksomheden, får det hurtigt mærkbare konsekvenser. Derfor er det afgørende med et stærkt AGV-servicekoncept.

Alle AGV-serviceteknikere har et indgående kendskab til projekterings- og opsætningsfasen hos den enkelte kunde og kan derfor hurtigt vurdere indsatsen med stort overblik. Det samme gælder den planlagte vedligeholdelse af AGV-løsningen.

Vores servicemontører styres fra centralt hold. Avancerede serviceværktøjer som online-rapportering og GPS-styring af servicebilerne sikrer en effektiv service med stort overblik og en præcis udførelse af den aktuelle serviceopgave.

Langt de fleste AGV-løsninger har indbygget en individuel serviceaftale, hvor virksomhedens AGV'ere og andet teknisk udstyr bliver efterset efter nærmere aftale.

 service af førerlæse truck i hele landet

Copyright AGV Scandinavia