AGV Scandinavia profil - førerløse truck

Velkommen til fremtiden!

AGV Scandinavia repræsenterer fremtiden inden for AGV-løsninger. AGV står for Automated Guided Vehicles. Vores AGV-løsning skaber en række forretningsmæssige fordele for den enkelte virksomhed og en løsning med førerløse truck er nem at implementere i stort set alle former for virksomheder. Med den nyeste teknologi er det muligt at operere med en meget præcis timing.

En samlet AGV-løsning hos AGV Scandinavia bygger på et indledende analysearbejde, kortlægning af materialeflow og forslag til optimering af logistikken yderligere. Vi udarbejder et skræddersyet AGV-løsningsforslag med afsæt i avanceret robotteknologi og velafprøvet truckteknologi.

Samtidig er en AGV-løsning en økonomisk overkommelig måde at effektivisere virksomhedens interne logistik i produktionen eller på lageret. Netop flere og flere virksomheder vælger de forretningsmæssige fordele, der er forbundet med AGV-teknologien.

AGV Scandinavia har sammensat et stærkt team, der har til formål at gøre de skandinaviske virksomheder mere innovative og effektive. Samtidig har vi skabt et landsdækkende netværk, der besidder en bred viden om salg, service og vedligeholdelse, hvor vi tilbyder veluddannede salgs- og servicefolk, der alle har den brede AGV-viden.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om muligheden for at gå en innovativ fremtid i møde med vores AGV-løsning.

Kontakt AGV Scandinavia A/S.Førerløse truck - Hvem er AGV Scandinavia

Copyright AGV Scandinavia