AGV Scandinavia profil - førerløse truck

Innovativt parløb mellem N.C. Nielsen og BILA

Velkommen til AGV Scandinavia A/S, og velkommen til en fremtid, hvor fuldautomatiske og førerløse truck spiller en stadigt stigende rolle i virksomhedernes interne logistik.

AGV Scandinavia er skabt af to innovative virksomheder, nemlig truckleverandøren N.C. Nielsen A/S og robotvirksomheden BILA A/S. Begge er markedsledere. Begge ønsker at AGV Scandinavia A/S bliver markedsleder inden for stærke, effektive og lønsomme AGV-løsninger i hele Skandinavien, hvor førerløse truck er svaret på mange spørgsmål.

Med AGV Scandinavia A/S får vores kunder én samlet indgang til AGV-markedet og et fælles forum for operationelle helhedsløsninger. De bygger på relevante kompetencer – koncept, forretningsmæssige fordele, teknologi, produkter og service er tænkt sammen i kundespecifikke AGV-løsninger, der rummer en række forretningsmæssige fordele.

Hos AGV Scandinavia har vi skabt et landsdækkende netværk omkring salg, service og vedligeholdelse. Vi tilbyder en stab af veluddannede danske salgs- og servicefolk, der alle er særdeles godt inde i både AGV-teknologien og Lindes omfattende standardprogram af effektive lagertruck.

Tag et kig på den fagre og førerløse AGV-fremtid her på websitet, og kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Læs mere om N.C. Nielsen A/S her
Læs mere om BILA A/S her

 Førerløse truck - Hvem er AGV Scandinavia

Copyright AGV Scandinavia