Lav timepris bag nye AGV-løsninger

Gode nyheder. Nu og i fremtiden.

Følg med i AGV-udviklingen, der går rasende hurtigt. Læs de aktuelle nyheder her på siden, hvor vi bringer relevante nyheder fra AGV-markedet.
 


Lav timepris bag nye AGV-løsninger

06-07-2018

Med en timepris på blot 77 kr. for en komplet AGV-løsning kan danske virksomheder løfte deres konkurrencekraft, mener adm. direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia


Tallene taler deres eget sprog, når det gælder AGV-løsninger fra AGV Scandinavia. Selskabet tilbyder en række attraktive finansieringsmuligheder, hvor det er muligt at opnå en timepris på blot 77 kr. med et komplet AGV-anlæg. Timeprisen baserer sig på en finansiel leasingkontrakt over 60 måneder med en månedlig ydelse på 12.374 kr. og 160 køretimer i måneden. Naturligvis bliver denne timepris endnu lavere, hvis man kører to- eller treholdsskift.

Den lave timepris afspejler en konkurrencedygtig forretningsmodel, hvor AGV Scandinavia tilbyder fleksible vilkår på enten leje, leasing eller et direkte køb af en AGV-løsning. Nogle kunder vælger at begynde med en lejeperiode – for at få erfaringer med AGV-løsningen – og ændrer det i mange tilfælde til en operationel eller finansiel leasingmodel over 60 måneder for at sikre likviditeten.

– Det er blevet økonomisk fordelagtigt at tænke i AGV-løsninger for mange typer virksomheder herhjemme. Den lave timepris hænger naturligvis sammen med det samlede regnestykke, hvor vi beregner den økonomiske gevinst for hver kunde. Vi kører generelt med en tilbagebetalingstid på under to år og mener at have et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud til vores kunder, udtaler adm. direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia.

Netop nu er AGV Scandinavia ved at klargøre fjorten AGV-løsninger til danske virksomheder. Inden længe leverer AGV Scandinavia fjorten Linde L14, 1173-stablere ud at køre komplet med et højteknologisk navigations- og sikkerhedssystem, som er tilpasset de lokale forhold og køremønstre. AGV-løsningerne kan nemt integreres i de eksisterende produktionsfaciliteter.

– Vi mærker en stigende interesse for AGV-løsninger i takt med de gode vækstbetingelser og lysten til at investere i en bedre konkurrencekraft. Samtidig hører vi også, at der nogle steder i yderområderne bliver mangel på kvalificerede lagermedarbejdere – og her kan en AGV-løsning være med til at supplere den eksisterende arbejdskraft, udtaler adm. direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia.
 

Copyright AGV Scandinavia