AGV Scandinavia tror på større marked for førerløse truck i 2019

Gode nyheder. Nu og i fremtiden.

Følg med i AGV-udviklingen, der går rasende hurtigt. Læs de aktuelle nyheder her på siden, hvor vi bringer relevante nyheder fra AGV-markedet.
 


AGV Scandinavia tror på større marked for førerløse truck i 2019

11-01-2019

I 2018 har AGV Scandinavia for alvor etableret sig på AGV-markedet – med nyt firmadomicil i Skive, 11 medarbejdere på lønningslisten og 25 leverede AGV-løsninger til danske virksomheder.I september 2018 lukkede AGV Scandinavia dørene op for deres nye firmadomicil på Ulvevej i Skive. Der blev indviet mere end tusind kvadratmeter firmadomicil med egen udviklingsafdeling, salgsafdeling, showroom med live in action-demonstrationer, kontorer og administration i de nye fysiske omgivelser. 

Gennembrud for AGV-teknologien
Samtidig regnes 2019 som gennembrudsåret for den førerløse AGV-teknologi i Danmark. AGV fokuserer på at udvikle innovative AGV-løsninger til en bred vifte af kunder. Markedet er i vækst og AGV Scandinavia har ambitioner om at indtage en førerposition:

 – Vi går en meget spændende fremtid i møde. Vi har en række AGV-projekter under udvikling og flere er på vej i vores pipeline. Vi har opbygget en stærk organisation, er flyttet ind i nye omgivelser og har travlt med at markedsføre os på messer og ved direkte kontakt til interessante kundeemner. Vi får mange henvendelser fra både fremstillingsvirksomheder, sygehuse, lufthavne, fiskeindustrien og logistikvirksomheder, fortæller adm. direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia.

Forretningsmæssig fornuft
Ricco Veile er således optimistisk på vegne af AGV-teknologien generelt, som spås en afgørende rolle inden for fremtidens interne transportopgaver. For de førerløse AGV-løsninger kan optimere, forenkle og effektivisere en række rutineprægede logistikopgaver – og også bidrage til virksomhedernes lønsomhed og udfordringer på anden vis: 

– Vi har set, at mange virksomheder i Danmark har svært ved at rekruttere medarbejdere til lager- og logistikfunktionerne, som ofte skal kunne fungere i døgndrift. Et stigende antal virksomheder vælger derfor at automatisere de rutineprægede transportopgaver for at kunne følge med i ordrestrømmen. Vi kan levere innovative AGV-løsninger på denne baggrund, og det kommer vi til at se meget mere af, udtaler adm. direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia.

Copyright AGV Scandinavia